Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

Aardappel met sesamzaadjes

Aardappelen in kurkumaDSC_0830

Ingrediënten
1 kilo aardappelen
1,5 theelepel kurkuma
3 eetlepels sesamzaadjes
2 eetlepels komijnzaadjes
3 eetlepels ghee
handje vol dilletoppen
zout naar smaak

Schil de aardappelen en halveer ze. Breng de aardappelen aan de kook tezamen met de kurkuma. Voeg zout naar smaak toe. Na ongeveer 20 minuten zijn de aardappelen gaar. Giet de aardappelen over in een vergiet. Verhit de ghee in een andere pan, voeg er de sesamzaadjes en komijnzaadjes aan toe. Als de sesamzaadjes licht kleuren voeg de aardappelen toe. Meng het geheel met elkaar en laat het ongeveer 5-10 minuten bakken met elkaar. Na 10 min voeg je de dilletoppen toe.

Eet smakelijk!

Discipel zijn van jezelf, van je eigen weg….