Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

De Beleving


De Beleving…. een sensatie voor de zintuigen,

een prikkeling van de smaakpapillen, een lust voor de ogen en een verademing voor de maag.

 

In De Beleving ervaar je hoe het is om je voedingspatroon volgens de Ayurvedische leer aan te passen.

De Beleving is een vijfdaagse reis die je aflegt waarbij ik je ondersteun via de mail. Je krijgt tips aangereikt hoe simpele aanpassingen in je voedingspatroon je lichter en energieker maken. Gedurende deze vijf dagen pas jij de tips toe en op de laatste avond kook ik bij jou een Ayurvedische maaltijd. We bespreken de reis naar De Beleving toe; we proeven, eten en ervaren de maaltijd. Ik leg uit wat er bereid is en wat de heilzame werking van de gebruikte ingrediënten is. De dag na De Beleving laat ik je los, zodat jij De Beleving op jouw manier in jouw leven kan integreren.

De Beleving kost € 95 per persoon

Wil je uitgebreidere informatie hoe De Beleving jouw eetpatroon kan verrijken, neem gerust contact met mij op. 

Wil jij De Beleving ervaren met een groep vrienden of collega’s? Dat kan! Aangezien ik nog geen locatie heb, is de maximale groepsgrootte 4 personen. Heb jij een grotere ruimte en wil je een grotere groep uitnodigen, dan hoor ik dat graag. Voor groepen hanteer ik een speciale prijs

Wil je meer informatie, neem gerust contact met mij op. 

Enkele reacties van deelnemers aan De Beleving:

“Ik heb de Beleving op 26 november 2012 echt beleefd. Door Frida’s prachtige uitleg maakte ze me bewust van alle smaken en de reinigende kracht van voedsel dat bij je past. Een puur diner was het!” (Judith Webber – Pure Human)

“Het was een beleving! Ik voelde me fit en uitgerust en belevendigd na het eten. Dat komt niet vaak voor”. (Mirjam Deblecourt ) 

Lees meer…