Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

Abhyanga massage

Abhyanga staat voor het wrijven van de ledematen. 
Het is een verkwikkende, voedende, reinigende en zuiverende massage. Doel van de Abhyanga massage is om het lichaam in beweging te brengen, in verandering.
 De Abhyanga massage is zeer geschikt om afvalstoffen af te voeren. Het helpt toxines uit de weefsels te verdrijven en vermindert zodoende de ballast die wij met ons meedragen.
 De Abhyanga massage stimuleert het zenuwstelsel en het auto-immuunsysteem. Bevordert het lichaamsbewustzijn en de autonome tonus-regulering. De Abhyanga massage is zeker ook aan te raden als je een programma volgt om gewicht te verliezen.

Door de ledematen afwisselend te kloppen, kneden, wrijven en wringen wordt jouw lichaam gestimuleerd in beweging en in verandering te komen. Het kloppen en kneden gebeurt zonder olie met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren en toxines in het lichaam los te maken. Deze massagetechnieken worden met aandacht en precisie uitgevoerd. Het wrijven en wringen wordt met verwarmde olie gedaan. Met als doel de olie tot diep in de weefsels te laten doordringen en energieën in het lichaam zich kunnen harmoniseren. Om een weldadige verwarming van de huid te bewerkstelligen worden deze massage technieken dynamisch uitgevoerd.

Tegenindicaties: verkoudheid, bronchitis, koorts, constipatie, menstruatie of verlate menstruatie, zwangerschap.

Kosten: maximaal 1,5 uur € 75

Bij verhindering kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos een bericht achterlaten. Daarna ben ik genoodzaakt  50% van de behandelingskosten in rekening te brengen.

abhyanga massage