Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

Mijn Pure Ayurveda droom

Alles begint met een droom
Niet alle dromen worden realiteit
Maar alles wat nu realiteit is, werd ooit door iemand gedroomd

Pure Ayurveda is de droom van Frida Hayatmahomed. Met Pure Ayurveda heb ik tot doel uit te groeien tot een organisatie die haar medemens ondersteunt in het leven van een gezond en heel leven. Ik stel me een woon- en zorgboerderij voor waar een ieder die bewuster wenst te leven welkom is, om op elk bestaansniveau van het leven discipel te worden van zijn of haar eigen weg.

Op de boerderij wil ik dat het mogelijk is te overnachten, kooklessen te volgen, van medische behandelingen te herstellen, massages te ontvangen, detox programma’s te volgen, hoge darmspoelingen te ondergaan, aan onverwerkte emoties te werken. De boerderij is een plek waar je kunt thuiskomen. Waar je kunt binnenstappen als je structuur nodig, als je behoefte hebt aan aandacht, liefde voor jezelf en rust. Pure Ayurveda wil toegankelijk zijn voor iedereen, die discipel van zijn of haar eigen weg wil worden. Een omgeving waarin liefde, warmte, aandacht en voeding de helende krachten zijn. Om mijn droom te realiseren zet ik daartoe nu deze stap.

Stap voor stap  met de wijsheid, steun van het universum en van jullie realiseer ik mijn Pure Ayurveda droom.