Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

Over Pure Ayurveda

In these bodies we will live.

In these bodies we will die.

Where you invest your love, you invest your life  (onbekend)

Visie

Pure Ayurveda gaat uit van de heelheid van de mens op alle niveaus van het bestaan (emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel). Pure Ayurveda biedt diensten aan die duurzaam gericht zijn op de gezondheid en heelheid van haar medemens.

Pure Ayurveda biedt haar diensten aan in een omgeving waar liefde, warmte en aandacht gegeven wordt via voeding, massage en persoonlijke begeleiding. Ten grondslag aan de organisatie ligt de Ayurvedische leer.

Missie

De missie van Pure Ayurveda is dienstbaarheid. Ten diensten staan van de behoefte van haar medemens, haar client.

Doelstelling

Doel van Pure Ayurveda is het ondersteunen van haar medemens in het creëren van een leven in heelheid en gezondheid. Dit ter bevordering van de kwaliteit van het leven van haar medemens. Pure Ayurveda bereikt haar doelstelling door het aanbieden van diensten gericht op het bevorderen van de gezondheid en heelheid van haar cliënten (zie diensten).

Pure Ayurveda is een jonge organisatie met aandacht voor haar medemens. Door eigen ervaringen met het leven, is het voor mij mogelijk mij in te leven in mijn cliënten.

Pure Ayurveda is ter ondersteuning van jouw weg naar gezondheid en heelheid.

Wij begeven ons niet op het pad van de medici. Onze deskundigheid is een aanvulling op deze trajecten en vervangen deze niet.