Call us  T 06 229 09 002

Praktijk voor natuurgeneeskundig consult

Edith Magnusstraat 27
1103 DA Amsterdam

Mijn wortels

Discipel zijn van je jezelf, van je eigen weg

(Pure  Ayurveda)

Pure Ayurveda, [ P-joer A-joer-ved-ha}  is geboren vanuit dankbaarheid.

Dankbaar voor alles wat er is, was en altijd zal zijn. Op mijn pad naar heelheid is veel genezing geweest. Alle mensen die ik mocht ontmoeten om mijzelf te leren kennen. De verschillende signalen van het lichaam om thuis te komen in mijn lichaam. De roep van mijn ziel om het leven te omarmen en te durven leven. De schreeuw van mijn geest om los te laten en te onthechten.

Om al deze stappen te zetten, heeft het leven mij verschillende uitdagingen toegekend. Uitdagingen die ervoor zorgden dat ik moest buigen om te ervaren wat het is om te leven.

In het aannemen van wat er voor mij is, heb ik de Ayurvedische leer omarmd. De heling die ik ervaar door de Ayurvedische leefwijze en keuken maken mij tot een dienstbaar en nederig mens. Mijn passie dienstbaar te zijn aan de heelheid en gezondheid van de mens gaat zo diep dat Pure Ayurveda geboren is. Geboren vanuit een pure liefde voor het leven en voor de mensheid.

Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Mijn doel is mensen te ondersteunen in hun zelfverwezenlijking, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven. Aan deze passie heb ik vormgegeven door jarenlang werkzaam te zijn in het bedrijfsleven als HR Adviseur, opleidingsadviseur en trainer. Deze voorliefde heb ik sinds 2006 ook voortgezet in mijn eigen bureau InnerMoments waar ik individuele coaching en workshops familieopstellingen verzorg.

Na jaren met het wereldse en het materiële aan de slag te zijn geweest, werd ik in 2002 met mijzelf geconfronteerd. Dit leidde tot het aangaan van mijn weg naar persoonlijke, geestelijke en spirituele groei. Om dit te verwezenlijken, heb ik mij geschoold in het coachen, Systemisch werken (familieopstellingen), Transactionele Analyse (TA), NLP en Relatietherapie en nu de Ayurveda.

In 2008 riep het leven mij hardhandig en wel heel duidelijk een halt toe. Het proces waarin ik terecht kwam, werd de weg naar mijn essentie. De weg naar wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Nadat ik weer op krachten kwam, ben ik in 2010 gestart met het volgen van een Ayurvedische kookworkshop. Het bereiden van voedsel op een dergelijk verantwoorde manier bracht kracht en ruimte in mijn lichaam en geest. Dit gaf zo’n geweldige ervaring dat ik mij verder in de Ayurvedische leer wilde verdiepen.

Mijn persoonlijke ervaring met het helende effect van de Ayurvedische keuken en Ayurvedische leer inspireren mij om de Ayurveda met mijn medemens te delen.

Momenteel is er voor mij niets mooier dan mijn medemens helpen het leven te leven in gezondheid en heelheid. Uit dit oprechte gevoel is mijn Pure Ayurveda droom ontstaan. Lees hier meer over onder Betoverd door de Ayurveda en Mijn Pure Ayurveda droom.

Ik volg momenteel de volledige Ayurveda Practitioner opleiding bij YAH vzw onder leiding van John Marchand. In 2011 heb ik mijn diploma Voedingstherapeute behaald. Mei 2012 ben ik geslaagd voor de opleiding Ayurvedische Voedingsconsulente.

Ik verzorg voedingsconsulten, massages, coaching, relatietherapie en familieopstellingen. Omdat ik nog in opleiding ben voor Ayurvedische Practitioner worden de Ayurvedische voedingsconsulten onder supervisie van John Marchand verricht.

Voel je welkom bij Pure Ayurveda.